Een reis volledig op maat gemaakt?

Con Questa regelt het.
Met de services van Con Questa kom je op reisgebied niets te kort. Van een unieke destinatie tot een wereldreis op niveau. Onze lifestyle managers staan voor je klaar om al je wensen uit te laten komen.

Wat is Travel Design?

Door het maken van reizen ontdek je nieuwe plekken, je doet nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen en ervaart nieuwe culturen. Reizen rakelt je passies op en voedt je ziel.
Wij creëren authentieke ervaringen en zorgen ervoor dat je op jouw eigen unieke manier van een bestemming kunt genieten.

Dit kun je nog meer verwachten

Con Questa creëert authentieke ervaringen en zorgt ervoor dat je op jouw eigen unieke manier van een bestemming kunt genieten. Heb jij er altijd al van gedroomd om 18 holes te spelen op de mooiste golfbanen van de wereld of wil je een reis maken door meerdere landen om je onder te dompelen in lokale culturen?

Met onze deskundigheid selecteren wij het beste dat de wereld te bieden heeft en organiseren wij een reis die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

Memberships

  • The Explorer
  • The Pioneer
  • The Extraordinary
  • Dit pakket in het kort
  • De voordelen van het pakket
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn in Europa. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Explorer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Pioneer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Extraordinary
Heb je vragen?
Ons team van experts
zit klaar voor al je vragen

Van alledaags tot bijzonder en exclusief

Con Questa regelt het.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of Con Questa heeft het wel eens geregeld. Met ruim 10 jaar ervaring op het hoogste niveau en een wereldwijd netwerk kennen wij bij Con Questa geen nee. Van een weekend weg in Berlijn tot een compleet verzorgde safari in Zuid Afrika? Con Questa regelt het.

Voorbeelden:

  • Wij leveren op maat gemaakte reizen
  • Zorgeloos op vakantie naar jouw favoriete bestemming
  • Wij boeken een perfect geplande city trip
  • Waar dan ook ter wereld, met de luxe die jij gewend bent
Travel Design
Experiences
Taste of Con Questa
Gastronomy
Essentials
Event Production
Bos bloemen
Wij inspireren je met unieke locaties wereldwijd.
Wij creëren unieke ervaringen. Waar dan ook ter wereld.
Bij Con Questa ontvang je de mooiste culinaire producten aan huis.
Con Questa regelt voor jou een plekje in je favoriete restaurant.
Wij zorgen voor de exclusieve designer bag die je al lang wilt hebben.
Van een meeting tot een onvergetelijke incentive. Con Questa regelt het binnen jouw budget.
Wij zorgen dat een bos bloemen op tijd bezorgd wordt.

Verwacht nog meer

Lifestyle management

Door inspirerende services leveren wij met trots al jaren uitstekende diensten. Ons team werkt hard om iedere member te ontzorgen.

Event production

Con Questa ontzorgt in de organisatie van een evenement van A tot Z. Elke keuze die we hierbij maken sluit perfect aan op het doel en het verhaal.

Essentials

Onze Lifestyle Managers zorgen ervoor dat je kostbare tijd essentieel kunt benutten door het uit handen nemen van dagelijkse werkzaamheden.

Taste of Con Questa

In samenwerking met onze partners zorgen wij dat gastronomische ervaring altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook ter wereld.

Experiences

Con Questa speelt graag een rol in het creëren van unieke ervaringen en herinneringen die aansluiten bij jouw passies en die van je geliefden.