Een modeshow bijwonen tijdens Parijs Fashion Week?

Con Questa regelt het.
Con Questa is de sleutel naar onvergetelijke en unieke ervaringen, die niet altijd binnen handbereik liggen.

Wat zijn Experiences?

Tijdens ervaringen worden herinneringen gemaakt en positieve herinneringen maken je gelukkig, zelf nog lang nadat de ervaring heeft plaatsgevonden. Con Questa speelt graag een rol in het creëren van unieke ervaringen die aansluiten bij jouw passies en die van je geliefden. Zo kunnen jullie gezamenlijk mooie herinneringen vormen waar je nog lang van kunt nagenieten.

Dit kun je nog meer verwachten

Of je nu op zoek bent naar een originele activiteit of ‘gewoon’ een avond uit wilt met vrienden, collega’s of geliefden. Con Questa regelt het en maakt het altijd bijzonder, the sky is the limit.

Wij zorgen voor ervaringen waar je altijd van gedroomd hebt en zetten waar kan altijd een stapje extra.

Memberships

  • The Explorer
  • The Pioneer
  • The Extraordinary
  • Dit pakket in het kort
  • De voordelen van het pakket
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn in Europa. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Explorer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Pioneer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Extraordinary
Heb je vragen?
Ons team van experts
zit klaar voor al je vragen

Van alledaags tot bijzonder en exclusief

Con Questa regelt het.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel eens geregeld. Laat je fantasie de vrije loop want de mogelijkheden zijn bij ons echt eindeloos. Met ruim 20 jaar ervaring op het hoogste niveau en een wereldwijd netwerk kennen we bij Con Questa geen nee.

Een ijsrace met klanten in Lapland, de Super yacht in Port Hercule bezoeken, Max aanmoedigen tijdens de Grand Prix in Monaco of een intiem en onvergetelijk huwelijksaanzoek? Con Questa regelt het.

Travel Design
Experiences
Taste of Con Questa
Gastronomy
Essentials
Event Production
Bos bloemen
Wij inspireren je met unieke locaties wereldwijd.
Wij creëren unieke ervaringen. Waar dan ook ter wereld.
Bij Con Questa ontvang je de mooiste culinaire producten aan huis.
Con Questa regelt voor jou een plekje in je favoriete restaurant.
Wij zorgen voor de exclusieve designer bag die je al lang wilt hebben.
Van een meeting tot een onvergetelijke incentive. Con Questa regelt het binnen jouw budget.
Wij zorgen dat een bos bloemen op tijd bezorgd wordt.

Verwacht nog meer

Lifestyle management

Door inspirerende services leveren wij met trots al jaren uitstekende diensten. Ons team werkt hard om iedere member te ontzorgen.

Event production

Con Questa ontzorgt in de organisatie van een evenement van A tot Z. Elke keuze die we hierbij maken sluit perfect aan op het doel en het verhaal.

Travel Design

Wij creëren authentieke ervaringen en zorgen ervoor dat je op jouw eigen unieke manier van een bestemming kunt genieten.

Essentials

Onze Lifestyle Managers zorgen ervoor dat je kostbare tijd essentieel kunt benutten door het uit handen nemen van dagelijkse werkzaamheden.

Taste of Con Questa

In samenwerking met onze partners zorgen wij dat gastronomische ervaring altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook ter wereld.