Een reis volledig op maat gemaakt

Con Questa regelt het.
Elk evenement heeft een eigen doel én eigen verhaal. Ons veelzijdige team van Con Questa is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor members en bedrijven. Elke keuze die we hierbij maken sluit perfect aan op het doel én het verhaal.

Wat is Event Production?

Heb je assistentie nodig bij het organiseren van een unieke gelegenheid zoals een 50e verjaardag, baby shower of jubileum? Of zoekt je bedrijf een partij die de organisatie van de volgende (hybride) meeting, incentive of teambuilding evenement organiseert en extra bijzonder maakt? Con Questa regelt het. Door ons internationale netwerk zorgen wij met veel plezier voor een uniek en passend aanbod, waar ook ter wereld. Wij zijn je graag van dienst!

Dit kun je nog meer verwachten

Heb je een bedrijfsjubileum of topprestatie te vieren? Of ligt je focus op teambuilding en zoek je een bijzondere manier om je team te verrassen en bedanken? De beste manier om dit te doen is door een incentive te organiseren.

Eén van onze specialiteiten is het organiseren van op maat programma’s. Denk hierbij aan het organiseren en boeken van vliegtickets, accommodaties, dagelijkse unieke activiteiten en diners op bijzondere locaties. We zijn meester in het samenstellen van onbetaalbare ervaringen.

Heb je een vergadering, diner of activiteit gepland staan met een stakeholder, zakenrelatie of klant? Wij verrassen graag met een unieke en passende locatie. Indruk maken tijdens je volgende boardmeeting, aandeelhoudersvergadering of intiem diner? Con Questa regelt het.

Memberships

 • The Explorer
 • The Pioneer
 • The Extraordinary
 • Dit pakket in het kort
 • De voordelen van het pakket
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn in Europa. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Explorer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Pioneer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Extraordinary
Heb je vragen?
Ons team van experts
zit klaar voor al je vragen

Van alledaags tot bijzonder en exclusief

Con Questa regelt het.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of Con Questa heeft het wel eens geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een geschikte locatie, de organisatie van een bedrijfsfeest of boardmeeting.

Één miljoen klanten? Een tienjarig (zakelijk) jubileum? Wij verrassen graag met een unieke en passende locatie in binnen- en buitenland.

Opsomming:

 • Venue finding
 • Corporate events
 • Buyouts
 • Incentives
 • Your big moments
 • Hybride events
Travel Design
Experiences
Taste of Con Questa
Gastronomy
Essentials
Event Production
Bloemen
Wij inspireren je met unieke locaties wereldwijd.
Wij creëren unieke ervaringen. Waar dan ook ter wereld.
Bij Con Questa ontvang je de mooiste culinaire producten aan huis.
Con Questa regelt voor jou een plekje in je favoriete restaurant.
Wij zorgen voor de exclusieve designer bag die je al lang wilt hebben.
Van een meeting tot een onvergetelijke incentive. Con Questa regelt het binnen jouw budget.
Wij zorgen dat een bos bloemen op tijd bezorgd wordt.

Verwacht nog meer

Lifestyle management

Door inspirerende services leveren wij met trots al jaren uitstekende diensten. Ons team werkt hard om iedere member te ontzorgen.

Travel Design

Wij creëren authentieke ervaringen en zorgen ervoor dat je op jouw eigen unieke manier van een bestemming kunt genieten.

Essentials

Onze Lifestyle Managers zorgen ervoor dat je kostbare tijd essentieel kunt benutten door het uit handen nemen van dagelijkse werkzaamheden.

Taste of Con Questa

In samenwerking met onze partners zorgen wij dat gastronomische ervaring altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook ter wereld.

Experiences

Con Questa speelt graag een rol in het creëren van unieke ervaringen en herinneringen die aansluiten bij jouw passies en die van je geliefden.