Op zoek naar een heel specifiek horloge?

Con Questa regelt het.
Het geven van een cadeau is een universele manier om liefde, dankbaarheid en interesse te tonen. Het draagt dan ook bij aan geluk en welzijn.

Wat zijn Essentials?

De kunst om het juiste item te vinden kan verrassend complex zijn, daarom heeft Con Questa zich gespecialiseerd in het vinden van zeldzame verzamelobjecten en unieke geschenken. Verfijnde sieraden, luxe horloges, veelgevraagde handtassen of unieke kunstwerken liggen met Con Questa allemaal binnen handbereik.

Wat kun je nog meer verwachten?

Essentials staan niet alleen gelijk aan tastbare zaken. Jouw tijd is ook een essential, een bijzonder kostbare essential.

Om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit je dag kunt halen, heb je als member bij Con Questa – waar nodig – ook beschikking tot een betrouwbare oppas, bekwame klusjesman, ervaren meesterbloemist of deskundige interieurontwerper.

Memberships

  • The Explorer
  • The Pioneer
  • The Extraordinary
  • Dit pakket in het kort
  • De voordelen van het pakket
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn in Europa. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Explorer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Pioneer
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, waar dan ook ter wereld. Als member bij Con Questa heb je toegang tot services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.
Bekijk The Extraordinary
Heb je vragen?
Ons team van experts
zit klaar voor al je vragen

Van alledaags tot bijzonder en exclusief

Con Questa regelt het.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of Con Questa heeft het wel eens geregeld. Met ruim 20 jaar ervaring op het hoogste niveau en een wereldwijd netwerk kennen wij bij Con Questa geen nee.

Een vintage horloge, designer bag of exclusief paar schoenen. Con Questa regelt het.

Travel Design
Experiences
Taste of Con Questa
Gastronomy
Essentials
Event Production
Bos bloemen
Wij inspireren je met unieke locaties wereldwijd.
Wij creëren unieke ervaringen. Waar dan ook ter wereld.
Bij Con Questa ontvang je de mooiste culinaire producten aan huis.
Con Questa regelt voor jou een plekje in je favoriete restaurant.
Wij zorgen voor de exclusieve designer bag die je al lang wilt hebben.
Van een meeting tot een onvergetelijke incentive. Con Questa regelt het binnen jouw budget.
Wij zorgen dat een bos bloemen op tijd bezorgd wordt.

Verwacht nog meer

Lifestyle management

Door inspirerende services leveren wij met trots al jaren uitstekende diensten. Ons team werkt hard om iedere member te ontzorgen.

Event production

Con Questa ontzorgt in de organisatie van een evenement van A tot Z. Elke keuze die we hierbij maken sluit perfect aan op het doel en het verhaal.

Travel Design

Wij creëren authentieke ervaringen en zorgen ervoor dat je op jouw eigen unieke manier van een bestemming kunt genieten.

Taste of Con Questa

In samenwerking met onze partners zorgen wij dat gastronomische ervaring altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook ter wereld.

Experiences

Con Questa speelt graag een rol in het creëren van unieke ervaringen en herinneringen die aansluiten bij jouw passies en die van je geliefden.