Wie zijn wij?​

Con Questa is 10 september 2008 opgericht als de eerste concierge & lifestyle service van Nederland. Oprichter Patrick Smit startte zijn carrière in het begin van de jaren negentig als hotel concierge bij een van de meest vooraanstaande vijfsterrenhotels in Amsterdam. Hij merkte op dat een aantal reguliere hotelgasten hem regelmatig contacteerden met de meest uiteenlopende verzoeken, ook wanneer zij niet in het hotel verbleven. 

Zo ontstond Con Questa, een concierge & lifestyle service voor een selecte groep members dat toegang verschaft tot oneindige mogelijkheden, overal ter wereld. In het hotel bouwde Patrick een onevenaarbaar en internationaal netwerk op, waardoor hij al gauw alle verzoeken van Con Questa’s members met succes kon uitvoeren.

Janneke Palmen heeft zich aangesloten bij Con Questa in 2010. Na enkele jaren bleek haar achtergrond in de hotellerie in combinatie met een Master of Finance perfect aan te sluiten bij de dynamiek van het bedrijf en is zij sinds 2013 mede-eigenaar.

Over de naam hoefde niet lang nagedacht te worden. Als twee woorden namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dan zijn het wel de woorden ‘Vraag’ en ‘Concierge’. Patrick, Janneke en het groeiende team hebben immers altijd een antwoord of oplossing voor alle vragen van de members. ‘Con’ komt dan ook van ‘Concierge’ en ‘Questa’ van ‘Question & Answer’.

Door jarenlange ervaring met het assisteren van members op het gebied van evenementen (van intiem diner thuis tot feest in het buitenland voor 100 personen) is Con Questa Events ontstaan. Bedrijven van alle groottes kunnen een beroep doen op de expertise van ons gespecialiseerde team. Meer informatie over onze Event Production vind je hier

Het logo symboliseert de kernwaarden van Con Questa: excellent, passie, integriteit, samenwerken en ontzorgen.

Voor ons is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan excellente processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.

Vanuit onze overtuiging en liefde voor uitzonderlijke service, belevingen en tevredenheid, pakken wij ieder project met passie en bevlogenheid aan.

Zorgvuldig omgaan met persoonlijke of gevoelige informatie is voor ons van groot belang. Daarnaast komen wij altijd onze gedane toezeggingen, gemaakte afspraken en verplichtingen na.

Samenwerken is voor ons een van de sleutels tot onmiskenbaar succes. Ons hechte team werkt nauw samen om altijd tot een perfect aanbod te komen. Daarnaast zorgt ons zorgvuldig geselecteerde netwerk van partners voor kwaliteit, zowel in binnen- als buitenland.

Wij nemen onze members, naar behoefte, zoveel mogelijk uit handen en helpen hen zo gestelde doelen te bereiken. Door proactief mee- en na te denken, besparen onze members waardevolle tijd en worden zij altijd voorzien van een deskundig advies.

Voor ons is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan excellente processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.