Altijd al een El Classico willen bezoeken?

Con Questa regelt het.
Wist je dat Con Questa al sinds 2008 actief is? Waar wij ooit begonnen met een klein team, is het team van Con Questa inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met specialisten in iedere discipline. Vol passie en overgave staat ons hechte team al jaren dag en nacht klaar voor alle members van Con Questa.

Het bedrijf

Con Questa is in 2008 opgericht als de eerste conciërge & lifestyle service van Nederland. Oprichter Patrick Smit startte zijn carrière in het begin van de jaren negentig als hotel conciërge bij een van de meest vooraanstaande vijfsterrenhotels in Amsterdam. Hij merkte op dat een aantal reguliere hotelgasten hem regelmatig contacteerden met de meest uiteenlopende verzoeken, ook wanneer zij niet in het hotel verbleven.

Zo ontstond Con Questa, een conciërge & lifestyle service voor een selecte groep members. Een service die members toegang verschaft tot oneindige mogelijkheden, overal ter wereld. In het hotel bouwde Patrick een onevenaarbaar en internationaal netwerk op. Hierdoor kan hij alle verzoeken van Con Questa members met succes uitvoeren.

De pijlers van Con Questa

Het logo van Con Questa symboliseert de kernwaarden: excellent, passie, integriteit, samenwerken en ontzorgen.

Door jarenlange ervaring met het assisteren van members op het gebied van evenementen (van een intiem diner thuis tot een feest in het buitenland voor 100 personen) is Con Questa Events ontstaan. Bedrijven van alle groottes kunnen een beroep doen op de expertise van ons gespecialiseerde team.

  • Excellent
  • Passie
  • Integriteit
  • Samenwerken
  • Ontzorgen

Excellent

Voor Con Questa is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan het optimaliseren van processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.

Passie

Vanuit onze overtuiging en liefde voor uitzonderlijke service, belevingen en tevredenheid, pakken wij ieder project met passie en bevlogenheid aan.

Integriteit

Zorgvuldig omgaan met persoonlijke of gevoelige informatie is voor ons van groot belang. Daarnaast komen wij altijd onze gedane toezeggingen, gemaakte afspraken en verplichtingen na.

Samenwerken

Samenwerken is voor Con Questa een van de sleutels tot onmiskenbaar succes. Ons hechte team werkt nauw samen om altijd tot een perfect aanbod te komen. Daarnaast zorgt ons zorgvuldig geselecteerde netwerk van partners voor kwaliteit, zowel in binnen- als buitenland.

Ontzorgen

Naar behoefte nemen wij onze members zoveel mogelijk uit handen, zodat zij zich kunnen blijven richten op hun carrière, familie of sociale leven. Door proactief mee te denken, besparen wij voor onze members waardevolle tijd en worden zij altijd voorzien van de best passende service.

Wereldwijd actief

Map

Het team van Con Questa

Maak kennis met het team achter Con Questa. Zij behandelen iedere aanvraag met zorg en staan 24/7 voor je klaar.

Patrick Smit

Founder & Managing Director
Mijn favoriete stad is New York. Ik kom er graag want alle trends beginnen in New York en geven mij veel energie.

Emine Lohmann

Quality & Member Experience Manager
Graag zet ik nét dat extra stapje voor onze members & weet ik als geen ander hoe ik je verwachtingen kan overtreffen!

Henrick Bröring

Commercial Manager
Ik hou er van om zaken tot in de puntjes te regelen en te organiseren. Als Marketing Manager kan ik mijn creativiteit hierdoor goed benutten!

Floris de Wit

Operations Manager
Ik heb het geluk dat ik veel heb mogen reizen. Het allerleukste vind ik om nieuwe plekken te ontdekken en samen met iemand te “verdwalen” in leuke steden.

Bas van Ooijen

Lifestyle Manager
Ik ben een echte Ibiza liefhebber. Voor de beste tips en tricks op het eiland kun je bij mij terecht!

Lesley Klavert

Lifestyle Manager
Met jarenlange ervaring als Concierge Les Clefs d’Or in een van de top hotels van Nederland maak ik door middel van mijn netwerk “The Impossible Possible”.

Souraya Ait Jae

Event Manager
Ik krijg enorm veel energie van het regelen van onvergetelijke ervaringen en ik kan bijdragen aan de herinneringen van onze members.

Ruben Binnendijk

Lifestyle Coördinator
Met veel oog voor detail doe ik er alles aan om onze members op alle mogelijke manieren te ontzorgen. Het gevoel de members te helpen geeft veel voldoening en positieve energie.

Mike Correljé

Lifestyle Manager
Ik krijg er energie van om members te ontzorgen en hun activiteiten en reizen tot in elk detail te organiseren. Door mijn ervaring als Concierge, staat service bij mij hoog in het vaandel.

Thijmen Volmer

Lifestyle Coördinator
Ik houd van uitdaging en vind het fantastisch om de wensen van onze members waar te maken. Mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie kan ik perfect benutten binnen Con Questa.

Sarah Malolepszy

Lifestyle Manager
Barcelona voelt voor mij als thuiskomen, dus mocht je opzoek zijn naar de leukste plekjes en restaurants kan ik je hier altijd bij helpen!

Fabiënne van Vliet

Lifestyle Coördinator
Vol enthousiasme doe ik mijn best om de mooiste momenten te creëren voor onze members. Dit om een onvergetelijke herinnering achter te laten waar ze met een glimlach aan terug zullen denken.

Sanne Smit

Marketing Manager
Met veel enthousiasme en motivatie probeer ik zo veel mogelijk creatieve ideeën te bedenken om steeds weer dat stapje extra te zetten met Con Questa! Waar ik ook heel enthousiast van word? Reizen!

Sharly Smits

Lifestyle Coördinator
Met veel passie werk ik aan het creëren van buitengewone en onvergetelijke ervaringen voor onze members.