Altijd al een El Classico willen bezoeken?

Con Questa regelt het.
Wist je dat Con Questa al sinds 2008 actief is? Waar wij ooit begonnen met een klein team, is het team van Con Questa inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met specialisten in iedere discipline. Vol passie en overgave staat ons hechte team al jaren dag en nacht klaar voor alle members van Con Questa.

Het bedrijf

Con Questa is in 2008 opgericht als de eerste conciërge & lifestyle service van Nederland. Oprichter Patrick Smit startte zijn carrière in het begin van de jaren negentig als hotel conciërge bij een van de meest vooraanstaande vijfsterrenhotels in Amsterdam. Hij merkte op dat een aantal reguliere hotelgasten hem regelmatig contacteerden met de meest uiteenlopende verzoeken, ook wanneer zij niet in het hotel verbleven.

Zo ontstond Con Questa, een conciërge & lifestyle service voor een selecte groep members. Een service die members toegang verschaft tot oneindige mogelijkheden, overal ter wereld. In het hotel bouwde Patrick een onevenaarbaar en internationaal netwerk op. Hierdoor kan hij alle verzoeken van Con Questa members met succes uitvoeren.

Janneke Palmen heeft zich in 2010 aangesloten bij Con Questa. Na enkele jaren bleek haar achtergrond in de hotellerie in combinatie met een Master of Finance perfect aan te sluiten bij de dynamiek van het bedrijf. Janneke is sinds 2013 mede-eigenaar van Con Questa.

De pijlers van Con Questa

Het logo van Con Questa symboliseert de kernwaarden: excellent, passie, integriteit, samenwerken en ontzorgen.

Door jarenlange ervaring met het assisteren van members op het gebied van evenementen (van een intiem diner thuis tot een feest in het buitenland voor 100 personen) is Con Questa Events ontstaan. Bedrijven van alle groottes kunnen een beroep doen op de expertise van ons gespecialiseerde team.

  • Excellent
  • Passie
  • Integriteit
  • Samenwerken
  • Ontzorgen

Excellent

Voor Con Questa is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan het optimaliseren van processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.

Passie

Vanuit onze overtuiging en liefde voor uitzonderlijke service, belevingen en tevredenheid, pakken wij ieder project met passie en bevlogenheid aan.

Integriteit

Zorgvuldig omgaan met persoonlijke of gevoelige informatie is voor ons van groot belang. Daarnaast komen wij altijd onze gedane toezeggingen, gemaakte afspraken en verplichtingen na.

Samenwerken

Samenwerken is voor Con Questa een van de sleutels tot onmiskenbaar succes. Ons hechte team werkt nauw samen om altijd tot een perfect aanbod te komen. Daarnaast zorgt ons zorgvuldig geselecteerde netwerk van partners voor kwaliteit, zowel in binnen- als buitenland.

Ontzorgen

Naar behoefte nemen wij onze members zoveel mogelijk uit handen, zodat zij zich kunnen blijven richten op hun carrière, familie of sociale leven. Door proactief mee te denken, besparen wij voor onze members waardevolle tijd en worden zij altijd voorzien van de best passende service.

Wereldwijd actief

Map

Het team van Con Questa

Maak kennis met het team achter Con Questa. Zij behandelen iedere aanvraag met zorg en staan 24/7 voor je klaar.

Patrick Smit

Managing Partner
Mijn favoriete stad is New York. Ik kom er graag want alle trends beginnen in New York en geven mij veel energie.

Vera van Kooten

Lifestyle Coördinator
Ik ben bij Con Questa gekomen omdat ik mijn grenzen wil verleggen en graag mijn creativiteit wil gebruiken om dingen te regelen en mooie herinneringen te creëren voor anderen

Tim Melein

Lifestyle Manager
Al van jongs af aan krijg ik enorm veel energie van het faciliteren van wensen voor vrienden en familie. Het is daarom geweldig dat ik hiervan nu mijn beroep heb kunnen maken.

Kelly Boender

Lifestyle Manager
Ik hou van reizen en ontdek graag leuke nieuwe hotspots waar ook ter wereld. Ben je op zoek naar een unieke locatie of een hidden gem? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Bas van Ooijen

Lifestyle Coördinator
Ik ben een echte Ibiza liefhebber. Voor de beste tips en tricks op het eiland kun je bij mij terecht!

Lesley Klavert

Lifestyle Manager
Met jarenlange ervaring als Concierge Les Clefs d’Or in een van de top hotels van Nederland maak ik door middel van mijn netwerk “The Impossible Possible”.

Matthijs Schouten

Financial Controller
Met veel plezier draag ik zorg voor de financiën van Con Questa. Om actief te blijven is tennis een van mijn grootste passies. Het toernooi waar je ooit geweest moet zijn is Roland Garros!

Henrick Bröring

Event Manager
Als Event Manager zorg ik dat de opdrachtgever altijd met een tevreden en trots gevoel vertrekt. Het organiseren van events van A-Z behoort tot mijn grootste passies!

Ruben Binnendijk

Lifestyle Coördinator
Bij Con Questa ben ik begonnen als stagiair van Hotelschool The Hague. Inmiddels werk ik part-time als Lifestyle Coördinator naast mijn studie! Mijn favoriete plek is Greenwich in Londen.

Emine Lohmann

Events Coördinator
Met mijn bourgondische lifestyle help ik graag met het organiseren van alles wat Brabantse gezelligheid kan gebruiken!

Jacky Joseph

Lifestyle Manager
Sinds 2019 werk ik als Lifestyle Manager bij Con Questa. Ik ben gek op verjaardagen en maak graag samen met onze members, de verjaardagen van hun geliefden compleet!

Janneke Palmen

Managing Director
De verwachtingen van onze members overtreffen is het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Persoonlijk contact met onze members en partners staat voorop om altijd excellente service te verlenen.