Concierge & Lifestyle services

Ons internationale netwerk stelt ons in staat onze premium diensten wereldwijd aan te bieden. Daarom openen wij de deuren die voor anderen gesloten blijven. Interesse in een membership? Neem dan contact met ons op!

Onderstaand treft u een greep uit onze mogelijkheden:

Previous
Next

Reizen

Wij selecteren het beste dat de wereld u te bieden heeft. Op maat gemaakte reizen, van luxe gezinsvakanties tot volledig georganiseerde bedrijfsuitjes in het buitenland of een romantisch weekendje weg. Het boeken van vliegtickets, het zorgvuldig selecteren van de perfecte (hotel)accommodatie, limousineservice en privévluchten en cruise-/jachtcharters én de benodigde reisdocumentatie, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Gastronomie

Wilt u dineren in een (volgeboekt) restaurant, al dan niet bekroond met een Michelinster? Wij zorgen dat de beste tafel voor u klaar staat.

Previous
Next
Previous
Next

Concerten

Wij zorgen dat uw avond compleet is met tickets voor een (uitverkocht) concert in binnen- of buitenland. Wilt u liever naar een exclusieve première, rode loper- of invitation only evenement? Wij zorgen dat u erbij bent.

Sportevenementen

Op zoek naar de ideale sportieve of recreatieve break? Denk dan aan een demo of clinic met een bekende atleet met uw vrienden, bedrijf of (klein)-kinderen. Liever aanwezig zijn bij een (uitverkocht) sportevenement in binnen-of buitenland? Ook daar verzorgen wij graag kaarten voor.

Previous
Next
Previous
Next

Geschenken

Een uniek geschenk voor een speciale gelegenheid nodig? Wij organiseren graag een exclusieve tas, een one-of-a-kind horloge of een prachtig boeket op iedere gewenste locatie wereldwijd.

Vervoer

Wilt u efficiënt en zorgeloos naar uw plaats van bestemming? Schakel ons in voor kwalitatieve chauffeursdiensten, helikoptervluchten of vliegtuigcharters.

Previous
Next