Services

Ons internationale netwerk stelt ons in staat onze premium diensten wereldwijd aan te bieden. Daarom openen wij de deuren die voor anderen gesloten blijven. Interesse in een membership? Neem dan contact met ons op!

Onderstaand treft u een greep uit onze mogelijkheden:

Lifestyle Management
Stel je een leven voor waarin de mogelijkheden eindeloos zijn, overal ter wereld. Member zijn van Con Questa opent deuren naar services op maat die uitsluitend aan een selecte groep members worden geleverd.

We organiseren reizen op maat, voorzien in onmisbare benodigdheden en verrijken je leven met onnavolgbare ervaringen.

Ons hechte team werkt hard om onze members in staat te stellen plezieren creativiteit na te streven. Door inspirerende services leveren wij met trots al jaren uitstekende en ontzorgende diensten.

Previous
Next
Previous
Next

Travel Design
Door het maken van reizen ontdek je nieuwe plekken, je doet nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen en ervaart nieuwe culturen. Het rakelt je passies op en voedt je ziel.

Wij creëren authentieke ervaringen en zorgen ervoor dat je op jouw eigen unieke manier van een bestemming kunt genieten.

Heb je er altijd al van gedroomd om 18 holes te spelen op de mooiste golfbanen van de wereld of wil je een reis maken door meerdere landen om je onder te dompelen in lokale culturen? Met onze deskundige lokale kennis selecteren wij het beste dat de wereld te bieden heeft.

Gastronomy
Wil je nieuwe smaken en concepten ontdekken? Wij verzorgen graag de levensstijl van een ware levensgenieter en gastronomie is daarbij vaak de sleutel.
Gastronomie is onmiskenbaar verweven met cultuur. De ultieme manier om nieuwe culturen en keukens te ontdekken, is door te reizen. Normaal gesproken zijn de wachtlijsten bij de beste internationale restaurants eindeloos, tenzij je weet wie je moet bellen: Con Questa.

Wil je je dierbaren trakteren op een heerlijk diner bij jou thuis? Wij zorgen ervoor dat de beste kok de maaltijden bereidt. En wil je het heerlijke eten combineren met superieure wijnen of heb je behoefte aan een nieuwe toevoeging aan je wijnkelder? We werken samen met de beste wijnkenners om ervoor te zorgen dat je een zorgvuldig uitgekozen selectie thuisbezorgd krijgt.

Previous
Next
Previous
Next

Experiences
Door unieke ervaringen maak je herinneringen waardoor je passies kunt delen met je dierbaren. Door herinneringen blijven ervaringen je gelukkig maken, lang nadat de gebeurtenis plaatsvond.

Wij openen de deur naar ervaringen die spannend en anders zijn dan wat je eerder hebt meegemaakt.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte recreatieve activiteit of gewoon een avond uit met vrienden, collega’s of geliefden, the sky is the limit. Van een exclusieve ijsrit tot kaarten voor een uitverkochte opera of sportwedstrijd. Wij zorgen ervoor dat je de ervaring krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt.

Essentials
Een cadeau geven is een universele manier om liefde, dankbaarheid en interesse te tonen. Het draagt dan ook bij aan geluk en welzijn.

De kunst om het juiste item te vinden kan verrassend complex zijn, daarom zijn wij experts in het vinden van zeldzame verzamelobjecten en unieke geschenken. Of je nu een geliefde of een zakenpartner wil verrassen, wij zorgen ervoor dat wij verfijnde sieraden, luxe horloges, veelgevraagde handtassen of unieke kunstwerken voor je kunnen kopen.

Essentials zijn niet enkel materialistisch. Tijd is kostbaar. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elke dag, uur en minuut haalt, zorgen wij ervoor dat je toegang heb tot een betrouwbare oppas, bekwame klusjesman, ervaren meesterbloemist of deskundige interieurontwerpers.

 
Previous
Next

Voor ons is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan excellente processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.