Event Production

Elk evenement heeft een eigen doel én eigen verhaal. Het veelzijdige team van Con Questa specialiseert zich in het organiseren van evenementen voor private members en bedrijven. Heb jij of je bedrijf assistentie nodig bij het organiseren van bijvoorbeeld een meeting, incentive, (teambuilding) evenement of andere unieke ervaring? Wij zijn graag van dienst!

Bij Con Questa staat personalisatie altijd centraal. Zowel voor het evenement als in het contact met jou. Door ons internationale netwerk zorgen wij met veel plezier voor een uniek en passend aanbod, waar ook ter wereld.


Venue Finding
Con Questa is graag van dienst met het vinden van de perfecte locatie in zowel Nederland als het buitenland. Of je nou opzoek bent naar een boetiekhotel, een luxe vijfsterren hotel of juist een unieke accommodatie met ideale ligging – bijvoorbeeld bij een conferentiecentrum, wij zoeken én vinden de accommodatie die past binnen het budget en aan alle wensen voldoet.

Previous
Next
Previous
Next


Incentives
Heb je een bedrijfsjubileum of topprestatie te vieren? Wil je je focussen op teambuilding of je team bedanken? De ideale manier om dit te doen is een incentivereis te organiseren. Er zijn zoveel mooie plekken om inspiratie op te doen. Denk bijvoorbeeld aan een city trip naar Parijs of New York of een avontuurlijk bezoek aan Bergen (Noorwegen).  Of combineer een bezoek aan Kroatië en Montenegro en ervaar de unieke cultuur en adembenemende natuur.

Wij specialiseren ons in op maat gemaakte programma’s en nemen zijn graag van dienst met het boeken van de vliegtickets, accommodatie, dagelijkse unieke activiteiten en diners op bijzondere locaties.


Corporate Events
Wil je vergaderen, dineren of een activiteit ondernemen met bijvoorbeeld stakeholders of klanten? Wij verrassen graag met unieke en praktische locaties, of het nou gaat om een boardmeeting, aandeelhoudersvergadering of intiem diner.

Previous
Next
Previous
Next


Your Big Moments
Zorgeloos genieten is essentieel als het gaat om een speciale dag. Ontzorgen zit ons in het DNA en wij zorgen dan ook met veel plezier dat het evenement tot in de puntjes verzorgd is. Geniet zorgeloos van een prachtige babyshower, reveal party, productlancering, boekpresentatie, gala of bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos en door ons wereldwijde netwerk openen wij deuren voor u die normaal gesloten blijven.


Buy Outs
Eén miljoen klanten? Een tienjarig (zakelijk) jubileum? Een vertrouwelijke bijeenkomst met internationale gasten? Het afhuren van een hotel, restaurant, bar of club kan veel redenen hebben en wij nemen graag de onderhandelingen en organisatie van het evenement uit handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Voor ons is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan excellente processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.