Event Production

Het veelzijdige team van Con Questa specialiseert zich in het ondersteunen van bedrijven bij evenementenorganisatie. Heeft uw bedrijf assistentie nodig bij het organiseren van bijvoorbeeld een meeting, incentive, (teambuilding) evenement of andere unieke ervaring? Wij zijn u graag van dienst! Door onze veelzijdige achtergrond assisteren wij graag op het gebied van venue finding, vervoer, zakelijke reizen, restaurant reserveringen en groepstoegang tot unieke muziek- en sportevenementen.

Con Questa is gespecialiseerd in gepersonaliseerde event production. Door ons internationale netwerk zorgen wij altijd voor een uniek en passend aanbod, waar ook ter wereld. 

  • Organisatie en uitvoering van evenementen, bijvoorbeeld een personeelsfeest, beurs, congres, conferentie, release party of vergadering;
  • Vinden en reserveren van de perfecte locatie;
  • Assistentie bij het realiseren van salesdoelstellingen door middel van activerende incentiveprogramma’s;
  • Aankleding en faciliteiten op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Voor ons is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan excellente processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.