Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Con Questa regelt het.
Is organiseren echt jouw ding? Wij zijn op zoek naar een Event Coördinator die ons enthousiaste team in Amstelveen komt versterken! Samen met het Events team werk je aan de organisatie en planning van evenementen. Hierbij kun je denken aan vergaderingen, incentive reizen maar ook andere privé evenementen zoals verjaardagen of private dinners at home.
Vacancy

Event Coördinator

In de functie van ‘Event Coördinator’ beheer jij samen met jouw Event Manager de verzoeken die binnenkomen van de corporate en private members van Con Questa. Daarom zoeken wij een servicegerichte en gemotiveerde professional die het niet erg vindt om af en toe buiten kantoortijden te werken.

Je houdt van snel schakelen en organiseren zit in jouw bloed, dus geen aanvraag is voor jou te gek. Jij gaat ‘above and beyond’ om de wensen van onze members te vervullen en haalt daar zelf ook plezier en voldoening uit.

Waar houd je je zoal mee bezig als Event Coördinator bij Con Questa?

Als Event Coördinator bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het organiseren van vergaderingen, incentives reizen, bedrijfsfeesten en privé evenementen. Zowel in binnen- als buitenland. Zo ben jij verantwoordelijk dat het event soepel verloopt. Van het zoeken van een geschikte locatie voor de activiteit, verzorgen van vervoer tot een eventuele hotelovernachtingen.

Ook maak je afspraken met onze relaties en zorg je dat het evenement in goede banen wordt geleid. Je bouwt sterke relaties op en zorgt voor warme, zeer persoonlijke en professionele service. Je zal (proactief) anticiperen op de wensen en behoeften van de bedrijven en garandeert daarmee tevredenheid, loyaliteit en retentie.

In de functie van Event Coördinator zien we graag een stukje eigen initiatief. Wat kan je uit handen nemen bij je collega’s zodat zij weer verder kunnen? Wij bieden members exclusieve 24/7 service, waardoor ze op ieder moment kunnen rekenen op de expertise van de Event Manager. Jouw baan zal geen standaard 9 tot 5 baan zijn; elke dag is anders!

Dit breng jij mee

In deze functie is het belangrijk dat je service- en klantgericht bent. Je bezit over een grote mate van zelfstandigheid en bent een echte teamplayer. Bovendien ben in je werk zeer zorgvuldig en heb je oog voor details. Je beschikt over een mbo+ of hbo niveau. Relevante werkervaring is een pré.

Wie zijn wij?

Con Questa is een toonaangevend bedrijf in Concierge en Lifestyle Services met een exclusief wereldwijd netwerk. Dit houdt in dat wij onze klantenkring – bestaande uit vermogende mensen – in al hun vragen, wensen en ideeën ondersteunen. Ook komt het voor dat wij de organisatie hiervan volledig uit handen nemen. De vragen die wij van onze klanten krijgen, kunnen bestaan uit het reserveren van luxe vervoer, hotelovernachtingen, restaurants, maar ook uit het boeken van tickets voor uitverkochte concerten. Daarnaast verzorgen wij volledige vakanties waarbij we tot het uiterste gaan om een uitmuntende klantbeleving te garanderen. Con Questa biedt haar klanten de sleutel tot het onbereikbare en opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Doe jij met ons mee?

 Wat bieden we jou?

 • Een contract in een ambitieus en gemotiveerd team
 • Een salaris passend bij jouw werkervaring, 8% vakantiegeld, pensioenopbouw en 25 vakantiedagen
 • Gezamenlijke lunch op kantoor en de mogelijkheid om 1x per week met je collega’s te sporten op kosten van ons
 • Een fijne werkplek (net volledig gerenoveerd) in Amstelveen, slechts 10 minuten fietsen van Station Zuid
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Doorgroeimogelijkheden op basis van persoonlijke ontwikkelbehoeften en vaardigheden

Denk jij dat jij de persoon bent die wij zoeken? Leuk! Stuur dan een e-mail inclusief cv en motivatie naar work@con-questa.com.

 

 

Our conditions
 • Je gaat met plezier naar je werk
 • Je hebt commercieel inzicht en je gebruikt dit in je werkzaamheden
 • Je bent gepassioneerd over het leveren van uitzonderlijke service
 • Je hebt een proactieve, energieke en positieve instelling
 • Je geeft prioriteit aan werkzaamheden, kan omgaan met deadlines, neemt beslissingen en communiceert effectief onder druk
 • Je werkt met budgetten, begrotingen, kostenberekeningen en doet een divers voorstel door creatief te zijn binnen een budget
 • Je kan goed omgaan met computersystemen (CRM)
 • Je werkt minimaal 40 uur per week
 • Je vindt het niet erg om op flexibele tijden te werken
 • In deze functie zal het voorkomen dat je bij evenementen aanwezig moet zijn in de avond of het weekend die je zelf hebt georganiseerd en dan op maandag weer op kantoor moet zijn. Uiteraard staat hier een compensatie tegenover.
 • Je beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal (schrijven en spreken)
 • Je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie
 • Een mix van de volgende eigenschappen zien we graag: stressbestendigheid, lef, aanpakkersmentaliteit, snel kunnen schakelen en het leuk vinden om af en toe een borrel te doen met het team (we vieren graag successen!)
Vragen naar aanleiding van onze vacature?
Neem dan contact op met:
T : + 31 (0)88 033 1888
E : work@con-questa.com
Interested? Leave your details below

  View our other vacancies

  There are currently no more vacancies available.