Borghese Gallery

De Borghese Gallery, gevestigd in de voormalige Villa Borghese Pinciana, is een van ‘s werelds meest bekende kunstgalerijen. Je vindt hier een uitgebreide collectie schilderijen, beeldhouwwerken en antiek uit de Borghese-collectie. De groene tuinen rondom de Borghese Gallery vormen het op twee na grootste park in Rome en zijn absoluut een bezoek waard.

Emperor Augustus

Vanuit het Bulgari Hotel Roma kijk je uit op twee bijzondere bezienswaardigheden. Ara Pacis Augustae, ook wel het vredesaltaar van Augustus, is een meesterwerk van de Romeinse beeldhouwkunst. Het werd speciaal gebouwd voor keizer Augustus na zijn terugkeer uit Spanje en Galië. Een periode waarin er eindelijk vrede heerste voor de Romeinen. Ook het nabijgelegen
Mausoleo of Augusto mag je niet missen. Dit grootste ronde graf ter wereld werd in 28 v. Christus in opdracht van Augustus gebouwd voor hem en zijn familieleden.

Vespa

Gebruik Rome als het grootse openluchtmuseum dat het is en verken de prachtige hoogtepunten van de stad op een Italiaanse Vespa. Dé ideale manier om zo veel mogelijk op een dag te zien en een bezoek te brengen aan de wat verder gelegen bezienswaardigheden.

Discover Vatican City

Vaticaanstad is ‘s werelds kleinste onafhankelijke staat, maar het heeft desondanks een overvloed aan bezienswaardigheden te bieden. Maak je bezoek extra bijzonder door de mooiste bezienswaardigheden te verkennen tijdens een privétour. Hierbij kun je onder andere de Sixtijnse Kapel bewonderen met prachtige plafondschilderingen van Michelangelo en de Sint-Pietersbasiliek, ‘s werelds grootste katholieke basiliek.

Deel