To stay

Het iconische Sofitel Legend Santa Clara Cartagena is vlakbij het water gelegen en is de plek waar het erfgoed van de stad samenkomt met de moderne kant. Het is een hotel vol verhalen, waar je jezelf kunt terugtrekken van de drukte van de geweldige stad maar je tegelijkertijd vlakbij de grote toeristische attracties bent. Liever een boutique hotel? Casa San Agustín is onlangs gerenoveerd en perfect gelegen in het centrum. ‘Klein maar fijn’ en voorzien van alle faciliteiten inclusief een zwembad en jacuzzi.

To eat

Voor goede restaurants en het uitgaansleven moet je in het bruisende hart van de wijk Getsemani zijn. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijk ontbijten bij La Brioche en is La Cevicheria één van de hotpots van de stad.

 

To do

Een echte ‘must do’ in Colombia is het bezoeken van een koffiebranderij en het proeven van echte verse koffie. De perfecte plek hiervoor is Cafe del Mural. Een andere leuke ervaring is het combineren van een avond salsa dansen op het centrale plein met een heerlijke pasta of pizza bij Di Silvio Trattori.

Deel