To stay

Bali kent diverse prachtige resorts die we kunnen aanraden, maar COMO Uma Canggu en Viceroy Bali behoren tot onze favorieten.Het luxe resort COMO Uma Canggu is gelegen aan de zuidkust en biedt buitengewone cuisine, wellness en uitmuntende service. Viceroy Bali is een familiebedrijf, een zeldzame aangelegenheid voor luxe vijfsterrenresorts. Van een adembenemende infinity pool met uitzicht op een spectaculair jungle-ravijn tot de romantische villa’s met absolute privacy, elk detail is zorgvuldig samengesteld en luxe van wereldklasse is gegarandeerd. Dit hotel behoort zelfs tot een van onze favorieten wereldwijd!

To eat

Welke keuken je ook wenst, Bali heeft het. Probeer Nook voor het ontbijt, een hotspot tussen de rijstvelden. Of ervaar een ware culinaire ervaring bij Locavore in Ubud; moderne cuisine met de beste lokaal verkregen producten. Als laatst is Jimbaran Beach een aanrader. Geniet van heerlijke visgerechten terwijl je de zonsondergang bekijkt.

 

To do

We hebben onze favoriete activiteiten op een rijtje gezet: bezoek Alas Harum en combineer een kopi loewak koffieproeverij met een schommelvlucht op 25 meter hoogte terwijl je geniet van het uitzicht over de rijstterrassen. Ontdek ook Jungle Fish; een infinity pool midden in de jungle. Neem een boot naar Nusa Penida of de Gili-eilanden. En voor de vroege vogels is het beklimmen van de Gunung Batur-vulkaan om de zonsopgang te zien een echte aanrader!

Deel