Meet Dionne van Twist

Con Questa x Dionne van Twist, december 2020

De decembermaand is inmiddels begonnen en hoewel er (nog) geen sneeuw ligt begint het Con Questa team en uiteraard ook haar members langzaam in de feeststemming te geraken. Om deze stemming extra kracht bij te zetten zijn wij met een aantal members in gesprek gegaan over de feestmaan om middels verschillende tegenstellingen een leuk kijkje in “het leven van” te creëren. In deze editie lees je alles over de voorkeuren en ervaringen van Dionne van Twist.

Als Founder en CEO van Friends of the Brands is Dionne een heuse power vrouw met een internationaal netwerk om jaloers van te worden. Daarnaast zijn Dionne en haar man Edwin tot ons groot genoegen al jaren onlosmakelijk verbonden aan Con Questa. Reden genoeg voor een leuk gesprek! 

KERST | OUD EN NIEUW

Zonder twijfel kerst! Voor mij draait het met kerst echt om het samen zijn met dierbaren. Hier genieten wij extra van omdat deze momenten voor ons erg schaars zijn.

THUIS | BUITEN DE DEUR

Ik vier al 15 jaar kerst buiten de deur, eigenlijk ben ik altijd in het buitenland.

WINTERSPORT | ZONVAKANTIE

Vroeger ging ik altijd naar London voor een echte Christmas Carol! Ik ben ook wel eens in Miami geweest, maar de laatste jaren gaan we graag naar Dubai. We houden gewoon erg van de luxe en het hoge serviceniveau daar. In de Emirate vieren ze natuurlijk geen kerst wat erg fijn is want dan sta je nergens voor een dichte deur.

INTIEM | MET GEZELSCHAP

Eigenlijk een combinatie van beide; 1e kerstdag zijn we normaal gesproken met gezelschap in Nederland en dan vertrekken we 2e kerstdag naar het buitenland om ook lekker met zijn tweeën te zijn. Dit jaar doen we het anders en vertrekken we eerder richting het buitenland en zijn we de dag na kerst terug in Nederland om samen met onze dierbaren oud en nieuw te vieren.

CHAMPAGNE | COCKTAILS

Champagne natuurlijk!! Ik drink het liefste Dom Perignon of Moet & Chandon Ice Impérial Rosé.

KEUKENPRINSES | CHEF AAN HUIS

Chef aan huis. Met de evenementen die ik organiseer weet ik natuurlijk precies wat er allemaal mogelijk is op culinair gebied. Het leven van Edwin en mij staat zo in het teken van anderen dat we het met kerst fijn vinden om zelf rustig te kunnen genieten. Vroeger heb ik het wel allemaal zelf georganiseerd. Dan maakte ik er thuis echt een evenement van zoals we ze ook met Friends of the Brands organiseren met lange tafels en mooie aankleding.

CADEAUS GEVEN | CADEAUS KRIJGEN

Ik ben echt een “giver”, absoluut! De enige dingen die ik zelf krijg zijn echt van Edwin.

(FOUTE) KERSTTRUI | DRESSED UP

Ik ga altijd voor the whole package inclusief hoge hakken. Ja wij vinden het echt heerlijk om gala waardig voor de dag te komen. Onze vrienden en familie vinden dat ook leuk dus dan zien we er altijd allemaal uit om door een ringetje te halen.

ULTIEME KERSTBESTEMMING?

Als we met zijn tweeën op vakantie gaan dan zijn we ook echt even met zijn tweeën. Zoals ik al aangaf zijn we altijd heel druk met anderen en staan onze levens in het teken van het regelen van van alles en nog wat. Juist daarom vinden we de luxe en service voor een privé vakantie echt belangrijk.

Maar als we met de familie zouden gaan zou ik nog heel graag een keer een mooi groot chalet huren. Een echte winterse vakantie met alles erop en eraan zoals bijvoorbeeld een butler service. Wel alleen als we echt met de hele familie bij elkaar zouden zijn hoor. Ik denk dan echt aan sneeuw in een winters dorpje waar het gaat om de sfeer en het samenzijn. De omgeving moet wel voorzien zijn van alle gemakken zodat je wel gewoon lekker kan winkelen en ontspannen.

LEUKSTE CADEAU OOIT MET KERST GEGEVEN OF GEKREGEN?

Voor ons betekent de kerst niet per sé dat we onze dierbaren cadeaus geven. Als we dat willen doen hoeft dat niet per sé tijdens de feestdagen. Voor ons gaat het veel meer om het samen zijn – echt het warme gevoel. Ik merk ook dat ik het steeds meer ga waarderen naarmate ik ouder word. Lieve mensen om je heen hebben is gewoon erg waardevol en belangrijk. Mensen die het niet uitmaakt wat je ze geeft of wat je hebt. Dat is voor mij echt “the greater gift”. Een cadeau is leuk, maar kan nooit de liefde van een mens vervangen.

Maar als ik dan een cadeau zou moeten noemen.. Edwin en ik hebben binnenkort ons 5-jarig jubileum, wij hebben elkaar namelijk leren kennen tijdens de kerst. De 25e hadden wij onze 1e date bij het Conservatorium Hotel. En elk jaar gaan we op de 25e nog even terug naar het “bankje” waar de vonk echt oversprong!

Tijdens deze 1e date kreeg ik van Edwin een Princess Grace Mont Blanc limited edition. Dit specifieke cadeau is voor mij nog steeds heel bijzonder. De pen waarmee ik had getekend voor mijn ondernemerschap was ik namelijk verloren en daar baalde ik heel erg van. Toen kreeg ik dus, zonder dat Edwin ervan wist, deze pen tijdens onze 1e date, echt heel bijzonder en dat is het nog steeds. Edwin is echt mijn maatje! Hij is de beste, de leukste. Ben ook nog steeds zo gek op hem en dit jaar zijn we dus 5 jaar bij elkaar! 

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor ons is excellente service een noodzakelijke voorwaarde voor een uitzonderlijke beleving. Daarom werken wij dagelijks aan excellente processen, service en resultaten om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze members.